Team Hearts Salon

Autamme sinua löytämään unelmien hiustyylisi ammattitaidolla. Asiantuntemuksemme ja korkealaatuiset tuotteemme pitävät hiuksesi kauniina kauan kampaamokäynnin jälkeen.

Olga

Hearts Salon Master Stylist

Parturi-Kampaaja | School of Hairdressing Estelle, Pietari 1992
Goldwell-värimestari, 2018

Liityin Heartsiin, vuonna 2016, kun se avasi ovensa Kauniaisissa. Haluan aina näyttää tyylikkäältä, se on minun käyntikorttini. Mottoni on positiivinen asenne elämään. ”Lasi on puoliksi täynnä, ei puoliksi tyhjä”. Olen rauhallinen kaikissa, vaikeissakin, tilanteissa. Ensimmäinen ammattini lentoemäntänä auttoi tässä.

Elämässä ei ole tarvetta toivoa ihmeitä, se ihme on luotava itse. Kehitän itseäni jatkuvasti ja olen avoin uudelle. On aina mielenkiintoista kokeilla jotain uutta elämässä. Vapaa-aikana pidän matkustamisesta.

Jatkokoulutukset

 • ORIBE-tuoteasiantuntija 2019
 • Goldwell-värimestari 2018

Kilpailu-, näytös- ja hiuskuvaustoiminta

 • Hearts Salon Gala & Wedding Collection 2021
 • Goldwell Color Zoom, 6. sija Suomen Creative -sarjassa 2019
 • Goldwell Color Zoom, 6. sija Suomen Creative -sarjassa 2018

Kielitaito: suomi, venäjä, englanti

Asiakkaan sanomaa

5/5. Tuulikki: ”Olo on taas kuin uudesti syntyneellä. Sydämellinen kiitos Olga.” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 13.9.2023).

Asiakkaan sanomaa

5/5. Tuula: ”Leikkaus ja palvelu olivat jälleen erinomaiset. Voin aina luottaa Olgan ammattitaitoon ja ystävälliseen palveluun.” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 13.9.2023).

.

Asiakkaan sanomaa

5/5. Mirja: ”Erittäin taitavasti leikatut lyhyet hiukset. Miellyttävä aamun aloitus. pesupaikka kaunis, harmoninen ja rentouttava, käsittelystä puhumattakaan. Kampaamon tila viihtyisä, siisti ja kivasti sisustettu. Asiakaspalvelu ammattitaitoista ja ystävällistä.” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 11.7.2023).

Natalia

Hearts Salon Senior Stylist

Parturi-Kampaaja | Omnia, Espoo 2020
Meikkaaja-Maskeeraaja |Make-up Atelier Paris Academy, Moskova 2000
Goldwell värimestari 2021

Liityin Heartsiin vuonna 2020 suoraan valmistumiseni jälkeen. Vuosina 2000-2013 työskentelin Venäjällä häästylistinä. Haluan säveltää asiakkaillemme täydellisen yksilökohtaisen hiustyylin ja meikin, jossa lähtökohtana on hänen oma värimaailmansa.

Rakastan oppimista. Uskon, että jokaisen ammattilaisen tulisi jatkuvasti kasvaa ja kehittyä omalla alallaan. Pidän kovasti hää- ja fantasiatöistä. Teoksiani on julkaistu mm. Cosmopolitan-, Vogue- ja Forbes-lehdissä.

Jatkokoulutukset

 • ORIBE-tuoteasiantuntija 2021
 • Goldwell-värimestari 2021

Kilpailu-, näytös- ja hiuskuvaustoiminta

 • Hearts Salon Gala & Wedding Collection 2021
 • Hair Cup Finland, 1. sija Podium Style Artistic Master -sarjassa 2019Hair Cup
 • Finland, 1. sija Fantasy Look Master -sarjassa 2019
 • Hair Cup Finland, 1. sija Photo Contest -sarjassa 2019
 • Helsinki Fashion Week, 2019

Kielitaito: suomi, venäjä

Asiakkaan sanomaa

5/5. Satu: ”Ihana lopputulos ja tunnelma!.” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 27.4.2023).

Asiakkaan sanomaa

5/5. Sanna: ”Ammattitaitoinen ja tarkka! Loistava palvelu!” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 18.4.2023).

Asiakkaan sanomaa

5/5. Jonna: ”Ihana ja asiallinen asiakaspalvelija. Raidat ja sävy oli 10, samoin koko asiakaskokemus. Tulen uudelleen!” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 25.5.2023).

Taisa

Hearts Salon Senior Stylistt

Kampaaja | Stadin ammattiopisto Helsinki 2022
Goldwell värimestari 2022

Liityin Heartsiin vuonna 2022. Olen ammatiltani kampaaja. Luonteeltani olen sosiaalinen, huomioonottava ja rempseä. Minulle tärkeintä on palvella asiakasta antaen minun ammatillista näkemystä kokonaisuuteen, kuitenkin huomioiden juuri sinun toiveet. Yhdessä pääsemme siihen lopptulokseen mitä haluat. Minulla on valtava halu kehittyä ja sen vuoksi kouluttautuminen on minulle tärkeää. Haluan aina osata toteuttaa uusimmat trendit.

Haluan viettää vapaa-aikaani perheen ja ystävien kanssa. Luonto on lähellä sydäntäni.

Jatkokoulutukset

 • ORIBE-tuoteasiantuntija 2022
 • Goldwell-värimestari 2022

Kielitaito: suomi, tsetseeni, venäjä, englanti

Asiakkaan sanomaa

5/5. Pirita: ”Erittäin hyvä kokemus. Asiantunteva ja hyvä kampaaja. Asiansa osaava hiustenvärjääjä.” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 26.8.2023).

Asiakkaan sanomaa

5/5. Elina: ”Väri täydellinen, samoin leikkaus!” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 8.8.2023).

Asiakkaan sanomaa

5/5. Eeva: ”Kiitos tuhannesti, tulen uudestaan!” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 1.6.2023).

Lada

Hearts Salon Senior Stylist
 
Kampaajamestari, Omnia, Espoo 2022
Parturi-kampaaja, Kauneuskoulu, Minsk 2009
Meikkaaja, Kauneuskoulu, Minsk 2009
Liityin Heartsiin vuonna 2023. Olen työskennellyt kampaajana myös Ranskassa ja Valko-Venäjällä. Vuonna 2024 aloitan jatko-opinnot Goldwell-värimestariksi.
 
Ammattitehtäväni on tuoda kauneutta ja terveyttä hiuksiin.  Tunnen olevani hiustesi ystävä ja pidän siitä. Siksi työelämäni on inspiroitova seikkailu, jossa matkatavarani ovat kokemukseni ja taitoni. Jokainen asiakas, jokainen uusi toive, on henkilökohtainen ja minun tehtäväni on löytää sinulle henkilökohtainen paras ratkaisu. Olen kiinnostunut pitkäaikaisista asiakassuhteista ja olen erityisen iloinen, kun olet tyytyväinen ja palaat takaisin luottaen minuun. Suosikkipalveluitani ovat hiustenleikkaukset, -muotoilu, hiusten rakennetta vahvistavat hoidot, hiuspohjanhieronta, iltakampaukset ja hiusten pidennykset. Jatkan opiskelua syventääkseni laajentaakseni kokonaisosaamistani. Kampaajan ammatti on minulle yhtä aikaa työ ja harrastus.
 
Vapaa-ajalla nautin yhteisestä ajasta perheen ja ystävien kanssa, luonnossa kävelystä, matkustamisesta, kuntosalista, laulamisesta, piirtämisestä.

Jatkokoulutukset

 • Goldwell-värimestari, kesken
 • ORIBE-tuoteasiantuntija, kesken
   
  Kielitaito: suomi, venäjä, ranska, englanti

Asiakkaan sanomaa

5/5 Irina: ”Vastaanotto erinomainen, lopputulos oikein hyvä. Kiitos!” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 9.1.2024).

Tanja

Hearts Salon Senior Stylist
 
Parturi-kampaaja, Technological College, Volgograd 1995
Meikkaaja, Technological College, Volgograd 1995
Liityin Heartsiin vuonna 2023. Olen työskennellyt kampaajana myös Venäjällä. En vielä osaa hyvin suomea, mutta englannin kielellä pystyn keskustella sujuvasti. Vuonna 2024 aloitan jatko-opinnot Goldwell-värimestariksi.
 
Haluan palvella asiakkaita hyvin ja tehdä heidät onnellisiksi. Kampaajana olen luova. Olen erikoistunut raitapalveluihin, permanentteihin sekä hää- ja juhlakampauksiin.

Jatkokoulutukset

 • Goldwell-värimestari, kesken
 • ORIBE-tuoteasiantuntija, kesken
   
  Kielitaito: englanti, venäjä

Jari

Kauppatieteen maisteri | Oulun yliopisto 2001

Olen työskennellyt kampaamo- ja kosmetiikkavalmistajien johto- ja asiantuntijatehtävissä vuodesta 1997 alkaen. Pitkän kotimaisen ja kansainvälisen ammattikokemukseni kautta minulle syntyi ajatus millainen korkeatasoisen kampaamon tulisi olla. Siitä syntyi samalla mielekäs tavoite ja haaste. Lähdin toteuttamaan unelmaani ja vuonna 2016 avasimme liikkeemme Kauniaisissa.

Ideanamme on alusta alkaen ollut tarjota asiakkaillemme erinomaista asiakaspalvelua ja loihtia heille upeat hiukset. Yhdessä huipputiimini kanssa olemme siinä onnistuneet, sillä asiakastyytyväisyytemme kaikkina näinä vuosina on ollut jopa 99% (Phorest Salon Software -asiakastyytyväisyystutkimus 19.9.2016-15.4.2021, otos >3.000 vastausta).

Kansainvälinen kampaamoalan kokemus

 • Suomen maahantuoja Pahi Barcelona -kampaamokalusteet, Gurb 2016-
 • Phorest Salon Owners Global Summit, Dublin 2019
 • Goldwell Color Zoom Global Conferences; Toronto 2018, Barcelona 2016, Los Angeles 2013, Lontoo 2012, Miami 2011, Pariisi 2010
 • Member Kao Salon EMEA Senior Leadership Team, Darmstadt 2011-2014
 • Member Kao Salon Nordic Leadership Team, Kööpenhamina 2011-2014
 • Chairman Kao Salon Nordic Marketing Committee, Kööpenhamina 2013-2014
 • tuottaja KMS Season Party, Helsinki 2014
 • tuottaja Goldwell Global Zoom Nordic Conference, Helsinki 2013
 • Member Goldwell Premium Brand Global Task Force Team, Darmstadt 2012-2013

Henkilökunnan jatkokoulutusohjelma

Hearts Salon jatkokouluttaa koko henkilökuntaansa oman systemaattisen ja jatkuvan koulutusohjelmansa kautta, mikä on ainutlaatuinen kampaamotoimialalla Suomessa.

Jokainen henkilökunnastamme suorittaa noin 10 kurssia käsittävän kansainvälisen Goldwell Master Colorist -värimestarikoulutuksen. Lisäksi osallistumme vuosittain hiustrendikoulutuksiin, leikkaus- ja kampauskursseille, sekä asiakaspalvelukoulutuksiin.

Osallistumme säännöllisesti myös hiusmuotikilpailuihin. Jokainen henkilökunnastamme on kouluttautunut ORIBE-tuoteasiantuntijoiksi. Korkeatasoiset asiantuntijakampaajamme antavat aina asiakkaillemme yksilökohtaiset hiustyyli- ja kotihoitotuotesuositukset.