Team Hearts Salon

Autamme sinua löytämään unelmien hiustyylisi ammattitaidolla. Asiantuntemuksemme ja korkealaatuiset tuotteemme pitävät hiuksesi kauniina kauan kampaamokäynnin jälkeen.

Olga

Hearts Salon Master Stylist

Parturi-Kampaaja | School of Hairdressing Estelle, Pietari 1992
Goldwell-värimestari, 2018

Liityin Heartsiin, vuonna 2016, kun se avasi ovensa Kauniaisissa. Haluan aina näyttää tyylikkäältä, se on minun käyntikorttini. Mottoni on positiivinen asenne elämään. ”Lasi on puoliksi täynnä, ei puoliksi tyhjä”. Olen rauhallinen kaikissa, vaikeissakin, tilanteissa. Ensimmäinen ammattini lentoemäntänä auttoi tässä.

Elämässä ei ole tarvetta toivoa ihmeitä, se ihme on luotava itse. Kehitän itseäni jatkuvasti ja olen avoin uudelle. On aina mielenkiintoista kokeilla jotain uutta elämässä. Vapaa-aikana pidän matkustamisesta.

Jatkokoulutukset

 • ORIBE-tuoteasiantuntija 2019
 • Goldwell-värimestari 2018

Kilpailu-, näytös- ja hiuskuvaustoiminta

 • Hearts Salon Gala & Wedding Collection 2021
 • Goldwell Color Zoom, 6. sija Suomen Creative -sarjassa 2019
 • Goldwell Color Zoom, 6. sija Suomen Creative -sarjassa 2018

Kielitaito: suomi, venäjä, englanti

Asiakkaan sanomaa

5/5. Tuulikki: ”Olo on taas kuin uudesti syntyneellä. Sydämellinen kiitos Olga.” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 13.9.2023).

Asiakkaan sanomaa

5/5. Tuula: ”Leikkaus ja palvelu olivat jälleen erinomaiset. Voin aina luottaa Olgan ammattitaitoon ja ystävälliseen palveluun.” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 13.9.2023).

.

Asiakkaan sanomaa

5/5. Mirja: ”Erittäin taitavasti leikatut lyhyet hiukset. Miellyttävä aamun aloitus. pesupaikka kaunis, harmoninen ja rentouttava, käsittelystä puhumattakaan. Kampaamon tila viihtyisä, siisti ja kivasti sisustettu. Asiakaspalvelu ammattitaitoista ja ystävällistä.” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 11.7.2023).

Natalia

Hearts Salon Senior Stylist

Parturi-Kampaaja | Omnia, Espoo 2020
Meikkaaja-Maskeeraaja |Make-up Atelier Paris Academy, Moskova 2000
Goldwell värimestari 2021

Liityin Heartsiin vuonna 2020 suoraan valmistumiseni jälkeen. Vuosina 2000-2013 työskentelin Venäjällä häästylistinä. Haluan säveltää asiakkaillemme täydellisen yksilökohtaisen hiustyylin ja meikin, jossa lähtökohtana on hänen oma värimaailmansa.

Rakastan oppimista. Uskon, että jokaisen ammattilaisen tulisi jatkuvasti kasvaa ja kehittyä omalla alallaan. Pidän kovasti hää- ja fantasiatöistä. Teoksiani on julkaistu mm. Cosmopolitan-, Vogue- ja Forbes-lehdissä.

Jatkokoulutukset

 • ORIBE-tuoteasiantuntija 2021
 • Goldwell-värimestari 2021

Kilpailu-, näytös- ja hiuskuvaustoiminta

 • Hearts Salon Gala & Wedding Collection 2021
 • Hair Cup Finland, 1. sija Podium Style Artistic Master -sarjassa 2019Hair Cup
 • Finland, 1. sija Fantasy Look Master -sarjassa 2019
 • Hair Cup Finland, 1. sija Photo Contest -sarjassa 2019
 • Helsinki Fashion Week, 2019

Kielitaito: suomi, venäjä

Asiakkaan sanomaa

5/5. Satu: ”Ihana lopputulos ja tunnelma!.” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 27.4.2023).

Asiakkaan sanomaa

5/5. Sanna: ”Ammattitaitoinen ja tarkka! Loistava palvelu!” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 18.4.2023).

Asiakkaan sanomaa

5/5. Jonna: ”Ihana ja asiallinen asiakaspalvelija. Raidat ja sävy oli 10, samoin koko asiakaskokemus. Tulen uudelleen!” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 25.5.2023).

Taisa

Hearts Salon Senior Stylist

Kampaaja | Stadin ammattiopisto Helsinki 2022
Goldwell värimestari 2022

Liityin Heartsiin vuonna 2022. Olen ammatiltani kampaaja. Luonteeltani olen sosiaalinen, huomioonottava ja rempseä. Minulle tärkeintä on palvella asiakasta antaen minun ammatillista näkemystä kokonaisuuteen, kuitenkin huomioiden juuri sinun toiveet. Yhdessä pääsemme siihen lopptulokseen mitä haluat. Minulla on valtava halu kehittyä ja sen vuoksi kouluttautuminen on minulle tärkeää. Haluan aina osata toteuttaa uusimmat trendit.

Haluan viettää vapaa-aikaani perheen ja ystävien kanssa. Luonto on lähellä sydäntäni.

Jatkokoulutukset

 • ORIBE-tuoteasiantuntija 2022
 • Goldwell-värimestari 2022

Kielitaito: suomi, tsetseeni, venäjä, englanti

Asiakkaan sanomaa

5/5 Tuula (raidat ja leikkaus): ”Ihana kampaamo ja Taisan käsissä saa aina upeat hiukset!” (lähde: Google Review 15.3.2024).

Asiakkaan sanomaa

5/5 Jenna (moniväri ja leikkaus): ”Suurkiitos jälleen Hearts Salon! Sain taas täydelliset hiukset hellävaraisella käsittelyllä. Täydet viisi tähteä!” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 27.2.2024).

Asiakkaan sanomaa

5/5 Kristina (tyviväri ja leikkaus): ”Kiitos, oli tyylikäs kampaamo. Ensimmäinen kerta kampaamossa ja sain hyvän vaikutelman liikkeestä. Kampaaja osasi hyvin täyttää toiveeni ja olen tyytyväinen hänen työhönsä. Varasin jo uuden ajan. Aurinkoista kevättä!” (lähde: Phorest Salon Software 23.2.2024).

Saara

Hearts Salon Senior Stylist
 
parturi-kampaaja, Omnia, Espoo 2012
Goldwell-värimestari 2023

Liityin Heartsiin vuonna 2024. Aiemmin olen toiminut yrittäjänä ja ollut perhevapaalla.

Saan tyytyväisin mielin viedä uraani eteenpäin nyt Heartsissa. Minulle on tärkeää antaa asiakkaille henkilökohtaista palvelua. Huomioin hiuspohjan hyvinvoinnin ja hiusten kunnon.

Hiukset ovat iso osa ihmisen persoonaa ja siksi niiden tulee olla juuri sinunlaiset.
Sosiaalisena ihmisenä rakastan erilaisia kohtaamisia ihmisten kanssa, varsinkin silloin kun samalla saan antaa hyvää eteenpäin.

Jatkokoulutukset

 • Goldwell-värimestari 2023

Kielitaito: suomi, englanti

Asiakkaan sanomaa

5/5 Anamarija (parturipalvelu): ”👍🏼.” (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 8.3.2024).

Aicha

Hearts Salon parturi-kampaajaopiskelija, palvelut -20%
 
Hearts Salon Junior Stylist
Opiskelen hiusalaa Espoon Omniassa ja valmistun tänä vuonna parturi-kampaajaksi. Olen saanut upean mahdollisuuden suorittaa työssäoppimisen laadukkaassa Hearts Salonissa.
 
Rakastan tehdä ihmisille kauniin olon. Mikään ei ole niin ihanaa kuin se, että pystyn toteuttaa asiakkaan toiveen ja hän katsoon onnellisena itseään peilistä.
 
Luovuutta tällä alalla pääsee käyttämään ja se on minulla lähellä sydäntä, sillä rakastan tehdä asioita käsilläni ja nähdä työni lopputuloksen. Minulle hiusten ja hiuspohjan terveys on todella tärkeä ja pyrin aina kohtaamaan jokaisen asiakkaan tarpeet niiden mukaisesti. Olen hyvin sosiaalinen luonne ja tämä työ on ihanan ihmisläheistä, niin saa keskustella erilaisten ihmisten kanssa.

Jatkokoulutukset

 • Goldwell-värimestari, kesken
 • ORIBE-tuoteasiantuntija, kesken
   
  Kielitaito: suomi, englanti

Asiakkaan sanomaa

5/5 Nina (raidat ja leikkaus): ”Lopputulos oli upea ja ylitti odotukset! Suuret kiitokset!” (lähde: Phorest Salon Software 21.3.2024).

Asiakkaan sanomaa

5/5 Emma (moniväri): ”Erittäin hyvä palvelu ja erinomainen lopputulos. Juuri mitä toivoin.” (lähde: Phorest Salon Software 11.3.2024).

Asiakkaan sanomaa

5/5 Nina (raidat): ”Ihana Balayage. Hienoa Aicha!” (lähde: Phorest Salon Software 22.2.2024).

Tanja

Hearts Salon Senior Stylist
 
Parturi-kampaaja, Technological College, Volgograd 1995
Meikkaaja, Technological College, Volgograd 1995
Liityin Heartsiin vuonna 2023. Olen työskennellyt kampaajana myös Venäjällä. En vielä osaa hyvin suomea, mutta englannin kielellä pystyn keskustella sujuvasti. Vuonna 2024 aloitan jatko-opinnot Goldwell-värimestariksi.
 
Haluan palvella asiakkaita hyvin ja tehdä heidät onnellisiksi. Kampaajana olen luova. Olen erikoistunut raitapalveluihin, permanentteihin sekä hää- ja juhlakampauksiin.

Jatkokoulutukset

 • Goldwell-värimestari, kesken
 • ORIBE-tuoteasiantuntija, kesken
   
  Kielitaito: englanti, venäjä

Asiakkaan sanomaa

5/5 Sanni (moniväri): ”Thanks! I love my new color :)”. (lähde: Phorest Salon Software asiakastyytyväisyystutkimus 13.1.2024).

Jari

Kauppatieteen maisteri | Oulun yliopisto 2001

Olen työskennellyt kampaamo- ja kosmetiikkavalmistajien johto- ja asiantuntijatehtävissä vuodesta 1997 alkaen. Pitkän kotimaisen ja kansainvälisen ammattikokemukseni kautta minulle syntyi ajatus millainen korkeatasoisen kampaamon tulisi olla. Siitä syntyi samalla mielekäs tavoite ja haaste. Lähdin toteuttamaan unelmaani ja vuonna 2016 avasimme liikkeemme Kauniaisissa.

Ideanamme on alusta alkaen ollut tarjota asiakkaillemme erinomaista asiakaspalvelua ja loihtia heille upeat hiukset. Yhdessä huipputiimini kanssa olemme siinä onnistuneet, sillä asiakastyytyväisyytemme kaikkina näinä vuosina on ollut jopa 99% (Phorest Salon Software -asiakastyytyväisyystutkimus 19.9.2016-15.4.2021, otos >3.000 vastausta).

Kansainvälinen kampaamoalan kokemus

 • Suomen maahantuoja Pahi Barcelona -kampaamokalusteet, Gurb 2016-
 • Phorest Salon Owners Global Summit, Dublin 2019
 • Goldwell Color Zoom Global Conferences; Toronto 2018, Barcelona 2016, Los Angeles 2013, Lontoo 2012, Miami 2011, Pariisi 2010
 • Member Kao Salon EMEA Senior Leadership Team, Darmstadt 2011-2014
 • Member Kao Salon Nordic Leadership Team, Kööpenhamina 2011-2014
 • Chairman Kao Salon Nordic Marketing Committee, Kööpenhamina 2013-2014
 • tuottaja KMS Season Party, Helsinki 2014
 • tuottaja Goldwell Global Zoom Nordic Conference, Helsinki 2013
 • Member Goldwell Premium Brand Global Task Force Team, Darmstadt 2012-2013

Henkilökunnan jatkokoulutusohjelma

Hearts Salon jatkokouluttaa koko henkilökuntaansa oman systemaattisen ja jatkuvan koulutusohjelmansa kautta, mikä on ainutlaatuinen kampaamotoimialalla Suomessa.

Jokainen henkilökunnastamme suorittaa noin 10 kurssia käsittävän kansainvälisen Goldwell Master Colorist -värimestarikoulutuksen. Lisäksi osallistumme vuosittain hiustrendikoulutuksiin, leikkaus- ja kampauskursseille, sekä asiakaspalvelukoulutuksiin.

Osallistumme säännöllisesti myös hiusmuotikilpailuihin. Jokainen henkilökunnastamme on kouluttautunut ORIBE-tuoteasiantuntijoiksi. Korkeatasoiset asiantuntijakampaajamme antavat aina asiakkaillemme yksilökohtaiset hiustyyli- ja kotihoitotuotesuositukset.