Toimitusehdot

Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta, on toimitusaika 1 – 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. 

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä heartssalon.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitseheartssalon @ gmail.com tai puhelimitse +358 45 1843143 (ma-pe 9-14).

4.heartssalon.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy heartssalon.fivaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta heartssalon.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

5. Noutamattomista paketeista veloitamme toimitusmaksun 4,90€. 

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 – 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.


2. Toimitustavat

– Nouto valitsemastasi Postista, hinta 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. 

– Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

– Postin kotiinkuljetus, hinta 9,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät lähetykset toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiisi, kun lähetämme paketin.


3. Maksutavat

Paytrail Oyj: Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia!

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Ennakkolasku: Voit kätevästi valita ennakkolaskun, jolloin lasku tulee ennakkoon sähköpostiisi. Kun näkyy maksettuna niin tuotteet lähtevät asiakkaalle.

Paytrail lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä tulee Paytrailin hinnaston mukaisesti.

Osamaksu – Paytrail tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Paytrailin osamaksu maksutapaa. Paytrailin osamaksulla maksaessasi Paytrail Oyj avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Paytrailin osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Paytrailin osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Paytrailin osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Paytrail Oyj:lle.

Muista lukea huolellisesti Paytrail osamaksun tiliehdot.

Maksupalvelutarjoaja:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta


4. Palautusoikeus, tuotevaihdot ja reklamaatiot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen heartssalon @ gmail.com tai puhelimitse numeroon +358 45 1843143.

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen: 


Hearts Salon Oy

Osoite:
Kauppakeskus Grani
Tunnelitie 4
02700 Kauniainen

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. 

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

 5. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen heartssalon @ gmail. com+358 45 1843143. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös heartssalon.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

6. Yhteystiedot

Hearts Salon

Kauppakeskus Grani
Tunnelitie 4
02700 Kauniainen

puh. +358 45 1843143

sähköposti: heartssalon @ gmail.com